منتدى نساء القدس
اهلا وسهلا بكم في منتدى نساء القدس

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتدى نساء القدس
اهلا وسهلا بكم في منتدى نساء القدس
منتدى نساء القدس
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
مكتبة الصور


الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Empty
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
المواضيع الأخيرة
» https://youtu.be/PDoqA_922rI
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الثلاثاء يونيو 20, 2017 2:24 am من طرف Admin

» تفسير سفر اشعيا الاصحاخ الثامن
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الأحد أبريل 23, 2017 1:36 am من طرف Admin

» الدابة وعلامات ال لساعه الكبرى
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الأحد أغسطس 07, 2016 4:25 pm من طرف Admin

» الدابة وعلامات ال لساعه الكبرى
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الأحد أغسطس 07, 2016 4:25 pm من طرف Admin

» الدابة وعلامات ال لساعه الكبرى
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الأحد أغسطس 07, 2016 4:24 pm من طرف Admin

» اختفاء سفينة منذ عام 1925
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الإثنين أغسطس 01, 2016 1:01 am من طرف Admin

» دراسة جيولوجيه عنن قوم لوط وعاد وثمود
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الخميس يوليو 28, 2016 4:10 pm من طرف Admin

» The most beautiful galaxy wallpaper
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الخميس يوليو 28, 2016 8:54 am من طرف Juliet86

» د.عصام النمر ابن مدينة جنين
الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Icon_minitime1الإثنين يوليو 25, 2016 2:59 am من طرف Admin

نوفمبر 2024
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

اليومية اليومية

منتديات صديقة
تدفق ال RSS


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


translation
Update this gadget. Click here
------
قناة الجزيره نمباشره

مشاهدة قناة الجزيرة الأخبارية


الحواوشـى ( عيش باللحمــة...................

اذهب الى الأسفل

الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... Empty الحواوشـى ( عيش باللحمــة...................

مُساهمة من طرف Admin الأربعاء سبتمبر 18, 2013 2:09 am






الحواوشـى ( عيش باللحمــة ) : *********************** مكونـات العجينــة : كيلو دقيق 2 معلقه مبيره خميرة فوريه مذابة فى شوية ماء / نص معلقه صغيره ملح / ملعقة كبيره سكـر / وبعدين تعجن بشوية ماء و بعدين تترك تخمر لمدة نص ساعة اللحمـة : 1/2 كيلو لحم نقطع البصل و البقدونس و توضع التوابل ( ملح / فلفل / بهارات / زعتر / شطة حمرا ) وتتبل و تشكل على اقراص و تترك فى التلاجة لحين ما تستخدمى العجين الطريقة : تشكل العجينة على شكل اقراص نفرد العجينة مش قوى بحجم الدائرة المتوسطة و نضع قرص لحمة و بعدين نفرد طبقة عجين تانية وتوضع على اللحمة و نقفل من عند الحواف و هكذا فى الباقى طبقة عجين / طبقة لحم / طبقة عجين وتوضع فى الفرن لحين ما يستوى و بعدين نسوى الوش فى الشواية ممكن تستخدمى اى حشو غير اللحمة لو مش بتحبى اللحمة ( بس من غير بصل و بقدونس ) يعنى ممكن طماطم و زيتون و سجق او بسطرمة او فراخ



الحواوشـى ( عيش باللحمــة ) : *********************** مكونـات العجينــة : كيلو دقيق 2 معلقه مبيره خميرة فوريه مذابة فى شوية ماء / نص معلقه صغيره ملح / ملعقة كبيره سكـر / وبعدين تعجن بشوية ماء و بعدين تترك تخمر لمدة نص ساعة اللحمـة : 1/2 كيلو لحم نقطع البصل و البقدونس و توضع التوابل ( ملح / فلفل / بهارات / زعتر / شطة حمرا ) وتتبل و تشكل على اقراص و تترك فى التلاجة لحين ما تستخدمى العجين الطريقة : تشكل العجينة على شكل اقراص نفرد العجينة مش قوى بحجم الدائرة المتوسطة و نضع قرص لحمة و بعدين نفرد طبقة عجين تانية وتوضع على اللحمة و نقفل من عند الحواف و هكذا فى الباقى طبقة عجين / طبقة لحم / طبقة عجين وتوضع فى الفرن لحين ما يستوى و بعدين نسوى الوش فى الشواية ممكن تستخدمى اى حشو غير اللحمة لو مش بتحبى اللحمة ( بس من غير بصل و بقدونس ) يعنى ممكن طماطم و زيتون و سجق او بسطرمة او فراخ
الحواوشـى ( عيش باللحمــة ) :
***********************
مكونـات العجينــة :
كيلو دقيق
2 معلقه مبيره خميرة فوريه مذابة فى شوية ماء / نص معلقه صغيره ملح / ملعقة كبيره سكـر /
وبعدين تعجن بشوية ماء

و بعدين تترك تخمر لمدة نص ساعة

اللحمـة :
1/2 كيلو لحم
نقطع البصل و البقدونس
و توضع التوابل ( ملح / فلفل / بهارات / زعتر / شطة حمرا )
وتتبل و تشكل على اقراص و تترك فى التلاجة
لحين ما تستخدمى العجين

الطريقة :
تشكل العجينة على شكل اقراص
نفرد العجينة مش قوى بحجم الدائرة المتوسطة
و نضع قرص لحمة و بعدين نفرد طبقة عجين تانية
وتوضع على اللحمة و نقفل من عند الحواف
و هكذا فى الباقى طبقة عجين / طبقة لحم / طبقة عجين

وتوضع فى الفرن لحين ما يستوى و بعدين نسوى الوش فى الشواية

ممكن تستخدمى اى حشو غير اللحمة لو مش بتحبى اللحمة ( بس من غير بصل و بقدونس )
يعنى ممكن طماطم و زيتون و سجق او بسطرمة او فراخ



الحواوشـى ( عيش باللحمــة................... 1239970_534613643276910_1707314129_n
Admin
Admin
Admin
Admin

عدد المساهمات : 1344
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 25/09/2009
الموقع : malak.lightbb.com

بطاقة الشخصية
:

http://malak.lightbb.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى